Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat

de alinutzika in Paste, 22 Sep 2011 | 6602 vizualizari

 

Eu am avut paste normale si paste integrale, ambele facute in casa. Alaturi de sosul de rosii cu gust de afumatura au mers perfect.

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle (in functie de nr de persoane)
  • 2 ardei grasi (eu am avut galbeni)
  • 1 ceapa rosie mare
  • ciolan afumat
  • sos de rosii (sau bulion)
  • sare, piper
  • tarhon uscat
  • oregano uscat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat:

Pastele se pun la fiert. Se toaca ceapa, ardeii se taie marunt si se calesc la foc mic in ulei. Se adauga ciolanul taiat bucatele si se lasa la prajit. Cand e gata, se adauga sosul de rosii si se condimenteaza, dupa gust.

Pastele se strecoara bine, apoi, calde inca, se amesteca cu untul si se asaza in farfurii. Peste ele, se toarna sosul de rosii. O mancare excelenta si rapid de preparat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume mexicane si mezeluri