Ficat de porc cu ceapa

de ioana_lupu in Ficat, 29 Mar 2020 | 9179 vizualizari

 

Foarte bună mâncarea asta, dar doar pt cei care nu au probleme cu fierea. 🙃

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat porc
  • 500 g ceapă (stiu, e multa)
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa:

Ficatul de porc este preferabil sa fie proaspăt (eu am avut congelat si a trebuit să îl spăl in mai multe ape). Acesta se taie în fâșii de aproximativ 1 cm.
Ceapa se taie julien.
Se pune o tigaie pe foc unsa cu ulei, se adauga ceapa și se pune capacul. Se tine asa 10 min, pana devine lucioasă si moale. Acum se adauga ficatul feliat si se pune iar capacul pt aprox 10 min. Cand este făcut, adică e moale, intra furculița in el, se ia capacul si se mai lasa puțin sa se prajeasca. Acum se adauga sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ksenya 1

31.03.2020, 09:30

bun bun

Panacris 1

31.03.2020, 10:42

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 15:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu ceapa