Ficat de porc cu ceapa

de ioana_lupu in Ficat, 29 Mar 2020 | 9092 vizualizari

 

Foarte bună mâncarea asta, dar doar pt cei care nu au probleme cu fierea. 🙃

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat porc
  • 500 g ceapă (stiu, e multa)
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa:

Ficatul de porc este preferabil sa fie proaspăt (eu am avut congelat si a trebuit să îl spăl in mai multe ape). Acesta se taie în fâșii de aproximativ 1 cm.
Ceapa se taie julien.
Se pune o tigaie pe foc unsa cu ulei, se adauga ceapa și se pune capacul. Se tine asa 10 min, pana devine lucioasă si moale. Acum se adauga ficatul feliat si se pune iar capacul pt aprox 10 min. Cand este făcut, adică e moale, intra furculița in el, se ia capacul si se mai lasa puțin sa se prajeasca. Acum se adauga sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de ficat de porc