Ficat de porc cu sos

de Bya Ralu in Ficat, 27 Ian 2013 | 4825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de porc
  • lapte
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • vin rose
  • ulei de masline
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel
  • vegeta,piper,boia dulce,praf de paella
  • 1/2 cutie de pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu sos:

Ficatul se taie felii potrivite,se clatesc bine sub jet de apa se pun intr-un castron si se lasa in lapte cel putin 30 minute pentru a devenii mai fraged,sa nu fie uscat.Pe o farfurie se pune hartie,se aseaza feliile de ficat si se tamponeaza cu o alta hartie.Se pun la prajit in ulei de masline,se prajesc bine pe ambele parti cateva minute,dupa care se scot pe o farfurie.In tigaia unde s-a prajit ficatul se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat feliute,se calesc bine si se adauga vinul.Se muta totul intr-o craticioara,se pune si ficatul,faina se subtiaza cu apa si se adauga amestecand continuu.Asezonam cu vegeta,piper alb,boia dulce si praf de paella.Pulpa de rosii o punem in blender pentru a se pasa bine si o adaugam in craticioara,amestecand des.Se adauga putin patrunjel proaspat cand este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

28.01.2013, 17:09

Sim0na 1

28.01.2013, 21:21

Delicios

Bya Ralu 1

29.01.2013, 00:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ficatei