Ficat de porc cu sos

de Bya Ralu in Ficat, 27 Ian 2013 | 4758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de porc
  • lapte
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • vin rose
  • ulei de masline
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel
  • vegeta,piper,boia dulce,praf de paella
  • 1/2 cutie de pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu sos:

Ficatul se taie felii potrivite,se clatesc bine sub jet de apa se pun intr-un castron si se lasa in lapte cel putin 30 minute pentru a devenii mai fraged,sa nu fie uscat.Pe o farfurie se pune hartie,se aseaza feliile de ficat si se tamponeaza cu o alta hartie.Se pun la prajit in ulei de masline,se prajesc bine pe ambele parti cateva minute,dupa care se scot pe o farfurie.In tigaia unde s-a prajit ficatul se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat feliute,se calesc bine si se adauga vinul.Se muta totul intr-o craticioara,se pune si ficatul,faina se subtiaza cu apa si se adauga amestecand continuu.Asezonam cu vegeta,piper alb,boia dulce si praf de paella.Pulpa de rosii o punem in blender pentru a se pasa bine si o adaugam in craticioara,amestecand des.Se adauga putin patrunjel proaspat cand este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

28.01.2013, 17:09

Sim0na 1

28.01.2013, 21:21

Delicios

Bya Ralu 1

29.01.2013, 00:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Cosulet din mamaliga