Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

de lucy2002 in Ficat, 21 Sep 2019 | 380 vizualizari

 

Rapid , simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr ficat de porc
  • 400 ml lapte
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie:

Spalam ficatul si-l potionam in bucati de 2cm apoi il punem intr-un bol in care adaugam laptele cat sa fie acoperit. Acoperim bolul si lasam sa stea la frigider pentru 3-4 ore.


Dupa expirarea celor 3-4 ore scoatem ficatul din lapte si-l punem intr-o strecuratoare la scurs foarte bine.


Punem pe foc o tigaie cu ulei, asezam ficatul, il prajim pe o parte si pe alta timp de 4-6 minute la o temperatura potrivita.


Scoatem ficatul pe o hartie absorbanta.


Se presoara cu sare si piper si se serveste cu cartofi, sos de usturoi si mamaliguta, salata sau simplu.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

inainte de a praji ficatul se tine in lapte pentru a se fragezi si pentru ai scoate ameareala

2

nu se sareaza ficatul in timpul prepararii deoarece se intareste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

RODIMUR 1

21.09.2019, 15:22

Bun și sățios...!

Rocsi 1

22.09.2019, 20:39

Panacris 1

23.09.2019, 18:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lamai confiate

ieri la 22:32

Mancarica de carne de vita cu morcovi si ciocolata /Estofado de carne

ieri la 22:19

Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

ieri la 21:54

Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Scrob de oua cu ficat de porc