Ficat de pui cu dovlecei

de Catalina L in Ficat, 8 Sep 2019 | 4470 vizualizari

 

O reteta plina de nutrimenti si delicioasa daca iubiti ficatul de pasare.
Daca nu il puteti inlocui cu piept de pui, creveti, peste ...
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/ficat-de-pui-cu-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de ficat de pasare
  • 40 gr ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 300 gr dovlecel curatat
  • 20 gr concentrat de rosii
  • sare, piper, paprika
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu dovlecei:

Spalati bine ficatul de pui.

Spalati, curatati si taiati felii dovlecelul.

Intr-o tigaie puneti la-ncalzit uleiul de masline.

Adaugati usturoiul curatat si tocat marunt.

Puneti ficattul si feliile de dovlecel. Puneti sare, piper, paprika.

Reveniti impreuna 5-8 minute.

Diluati concentratul de rosii in 150 ml de apa si varsati peste ficat si dovlecei.

Gatiti la foc potrivit pana cand apa scade si este redusa -10 minute.

Serviti cu muraturi .

Simplu si bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficat fragezit in lapte, la tigaie