Ficat de pui cu dovlecei

de Catalina L in Ficat, 8 Sep 2019 | 1975 vizualizari

 

O reteta plina de nutrimenti si delicioasa daca iubiti ficatul de pasare.
Daca nu il puteti inlocui cu piept de pui, creveti, peste ...
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/ficat-de-pui-cu-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de ficat de pasare
  • 40 gr ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 300 gr dovlecel curatat
  • 20 gr concentrat de rosii
  • sare, piper, paprika
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu dovlecei:


Spalati bine ficatul de pui.


Spalati, curatati si taiati felii dovlecelul.


Intr-o tigaie puneti la-ncalzit uleiul de masline.


Adaugati usturoiul curatat si tocat marunt.


Puneti ficattul si feliile de dovlecel. Puneti sare, piper, paprika.


Reveniti impreuna 5-8 minute.


Diluati concentratul de rosii in 150 ml de apa si varsati peste ficat si dovlecei.


Gatiti la foc potrivit pana cand apa scade si este redusa -10 minute.


Serviti cu muraturi .


Simplu si bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

12.09.2019, 11:33

asa este Miha

laura_n 1

17.09.2019, 16:59

Imi ploua in gura

lucy2002 1

29.09.2019, 09:14

Buna idee!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat fragezit in lapte, la tigaie