Ficat de vițel cu ciuperci și cimbru

de elucubratiiculinare in Vita, 5 Oct 2012 | 4936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de vițel,
  • 250 g ciuperci champignon,
  • 1 ceapă,
  • 4-5 crenguțe cimbru,
  • 1 pahar vin alb,
  • 1/2 lingură fulgi de chilli,
  • 3 linguri ulei de măsline,
  • o linguriță oțet balsamic,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vițel cu ciuperci și cimbru:

Ficatul se taie fâșii și se pun în apă rece cu o linguriță de sare pentru 30 minute - să iasă sângele. Se scoate din apă și se lasă la zvântat. Ceapa tăiată fideluță se călește în ulei, adăugăm ciupercile tăiate felii și fulgii de chilli și lăsăm la foc mare pentru 10 minute. Adăugăm ficatul și gătim pentru 10 minute, amestecând din când în când. Adăugăm vinul, oțetul balsamic și 1/2 pahar de apă. Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și cimbrul curățat de pe crenguțe. Lăsăm să fiarbă până scade sosul la jumătate.


Servim fierbinte. Ca și garnitură recomand cartofi cu cimbru.


Poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vițel cu ciuperci și cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Denissa 1

06.10.2012, 06:46

adry88 1

06.10.2012, 11:55

yammy!

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel la gratar cu cartofi noi