Frigarui japoneze de vita

de Sylvia in Vita, 26 Mai 2014 | 3391 vizualizari

 

In graba mare va prezint un preparat simplu si delicios , niste frigarui de vita cu ciuperci shiitake si ceapa verde, aromatizate cu ulei de susan , o minunatie ....le-am servit cu un sos dulce picant si au facut parte dintr-o cina japoneza cu sushi si teriyaki de pui ( frigarui mici ) .

 

INGREDIENTE

  • carne de vita filé sau antricot ( cu o textura care se preteaza la graatr)
  • sos soia
  • pasta miso
  • ulei susan
  • amidon de porunb
  • fulgi de ardei iute
  • vin de orez
  • sos dulce picant
  • seminte de susan
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ciuperci shiitake
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui japoneze de vita:

In prima etapa se taie carnea in bucati patrate si se pastreaza in frigider. Se face un sos pentru marinat carnea din sos soia, putin pasta miso, un fir de ulei de susan, putin vin de orez, un varf de cutit de amidon de porumb, fulgi de ardei iute.

Se pune carnea la marinat si se lasa apoi la rece macar 2 ore. Ceapa se taie segmente lungi si ardeiul se taie patrate, se rehidrateaza ciupercile shiitake si se taie bucati medii. 

Se formeaza frigaruile alternand carnea cu ceapa, ardei, ciuperci . Se prajesc pe tava de grill la foc mediu, se servesc cu seminte de susan peste si cu un sos picant, eu am ales sosul dulce-picant.

Va doresc pofta buna ! 

TIPS-URI

1

daca nu aveti vin de orez puneti un vin demi-sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui japoneze de vita" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

RETETA RECOMANDATA
Frigarui japoneze Tsukune teriyaki