Medalion de vitel cu piper rosu in sos de portocale

de Sidy in Vita, 22 Ian 2013 | 2927 vizualizari

 

Pentru sarbatorile de iarna m-am hotarat sa fac ceva special, sanatos si gustos, asa ca am decis sa incerc acest medalion dupa o reteta elvetiana. A iesit ceva delicios.

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de vitel
  • 50 g unt
  • 2 lingurite piper rosu boabe
  • 100 ml suc proaspat de portocale
  • coaja de la o portocala
  • 1 portocala felii
  • 200 ml supa de carne
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de vitel cu piper rosu in sos de portocale:

Portionam muschiuletul in felii de 1 cm si il prajim in unt pina se rumeneste putin pe ambele parti. Scoatem medalioanele si le pastram la cald.

In aceeasi tigaie punem piperul, sucul de portocale, supa si lasam sa fiarba pina scade putin..

Daca vrem ca sosul sa fie mai fin si mai cremos mai putem adauga cateva cubulete de unt.

Adaugam coaja de portocala taiata julien sau razuita si o tinem la foc mic pina mai scade putin si avem consistenta dorita.

Medalioanele de vitel le punem din nou in vas si le lasam sa dea in clocot 20 de minute , la foc mic pina sunt bine patrunse.

Am ales sa servesc medalioanele cu orez cu legume si am ornat cu feliile de portocala care se vor servi in loc de muraturi.

Pofta mare sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de vitel cu piper rosu in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

22.01.2013, 12:11

ce bun e

Lau 1

22.01.2013, 14:11

gustos

Sim0na 1

22.01.2013, 22:09

o explozie de arome si culoare..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!