Varza in straturi

de epurasha2bb in Vita, 26 Mai 2010 | 1715 vizualizari

 

fiindca mi-a facut pofta madi marin cu Varza a ala Cluj in vas roman am pus mana si am facut numai ca la cratita

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca orez
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 graunti usturoi uscat
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 300 g carne tocata amestec de porc cu vita
  • 90 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 100 g kaiser
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza in straturi:

Am tocat varza si am calit-o intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper impreuna cu usturoiul si ceapa verde tocate.Apoi am adaugat si pasta de tomate si am dat deoparte dupa cateva minute.


Separat am fiert orezul pe care apoi l-am ametecat cu carea tocata calita in tigaie cu sare, piper si cepa si morcovul tocate marunt.


Se aseaza in cratita un strat de varza apoi unul de carne tocata apoi iar de varza si deasupra se toarna ouale batute cu cascavalul si kaiserul feliute.Din loc in loc am mai adaugat si felii de rosie si am presarat putin marar tocat.Am bagat la cuptor 15 minute pana s-a rumenit.


Mie imi place ce a iesit, sa vedem la cina ce zice sotul:)


 

TIPS-URI

1

folositi un vas cu diametru mai mic ca sa iasa mai inalt si sa se vada frumos straturile;

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sylvia 1

26.05.2010, 23:39

5 furculite de la mine, excelenta arata, imi place tare reteta !

epurasha2bb 1

27.05.2010, 07:54

multumesc Slviuta, si mie mi-a placut mult de tot combinatia asta!

violette 1

27.05.2010, 10:11

Foarte bine arata, de gust ce sa mai zic....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb