Carne de vacuta cu orez

de mihaelar63 in Vita, 21 Ian 2012 | 1238 vizualizari

 

Cel mai bun orez pe care l-am mancat vreodata este cel facut cu carne de vacuta .Este o reteta preferata pe care o prepar macar de 4-5 ori pe an .Simplu de tot .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa vacuta
  • 3 morcovi noi
  • 1 lingurita sare de mare
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vacuta cu orez:

Legumele se curata si se spala .


Carnea si morcovii cuburi sarati cu apa cat sa fie acoperiti se fierb in oala sub presiune 30 min .


Prajiti usor ceapa tocata impreuna cu orezul .


Adaugati carnea si morcovii cu tot cu zeama .fierbeti la foc mic sub capac 15 min.Completati de e nevoie cu putina apa .


Serviti cald asezonat cu patrunjel verde si piper . Amestecati cu ajutorul unei furculite cu care rasfirati usor orezul .


 

TIPS-URI

1

 Alegeti carnea de vacuta care are o culoare vie rozalie - asta indica prospetimea si faptul provine de la o vacuta mai tanara [ va fierbe mai usor]

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vacuta cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

danakarin 1

21.01.2012, 20:20

ce buun, am si uitat de mancarea asta !!

diaconta 1

21.01.2012, 22:50

minunata

kamy 1

22.01.2012, 18:47

mult imi place carnea de vacuta si pilaful,asa ca mancarica ta e pe gustul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta