Vitel Stroganoff

de Sidy in Vita, 23 Sep 2012 | 3593 vizualizari

 

Viţelul "Stroganoff" este cu mare succes una dintre acele mâncăruri pe care le poţi pregăti atunci când nu eşti pregătit de oaspeţi, dar vrei să-i dai gata pe cei dragi tie pe care ii servesti in fiecare zi.
Este o reteta care pe cât de savant ii suna numele, pe atât de simplă este...foarte bun, nepretentios si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de vitel
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml smantana
  • 70 ml bulion
  • 1 lingura faina
  • 50 g mustar
  • 30 ml ulei
  • 50 g unt
  • 50 ml coniac
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2-3 catei usturoi(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel Stroganoff:

Carnea macra de foarte buna calitate se taie felii, se asezoneaza.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ciupercile le feliem subtire.


Punem uleiul la incins si prajim feliile de carne pe ambele parti, apoi le punem intr-un vas in care vom continua prepararea lor.


Ceapa o calim putin in sosul lasat in tigaie, apoi rasturnam ceapa peste carne si adaugam si faina.Amestecam putin pina prinde si faina culoare.


Acoperim carnea cu apa, azezonam daca mai este cazul si lasam sa fiarba cam o ora; daca e cazul adaugam cate putina apa sa nu scada sosul prea tare.


Calim ciupercile in unt apoi le rasturnam peste carne.Adaugam bulionul, mustarul si smantana, amestecam si mai fierbem impreuna cam 15 minute.


Cu 2-3 minute inainte de a fi gata adaugam usturoiul(optional) si coniacul.


Se aseaza in farfurie piureu de cartofi iar peste el se toarna din sosul de vita, ciuperci si smantana. Este delicios...


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:57

Reteta de reteta NOTA 10+

Angelina_Elena 1

26.09.2012, 15:10

mihaelar63 1

27.09.2012, 08:23

Imi place mult ultima imagine . Aproape ying-yang

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel