Frigarui japoneze Tsukune teriyaki

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2015 | 769 vizualizari

 

Preferatele mele..........


« Tsukune » つくね este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc sau pui .

 

INGREDIENTE

  • 1 praz - partea alba cam 150 gr
  • 350 gr de carne tocata (pui, curcan, porc, vitel....)
  • 2 linguri de sos soia light
  • 2 linguri de sos soia dark
  • 1 lingurita de zahar
  • piper proaspat macinat
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 2 felii de paine
  • 1 lingura de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui japoneze Tsukune teriyaki:

Taiati prazul in rondele fine. Puneti painea la-nmuiat. O scurgeti si o puneti intr-un castron.


Adaugati carnea, prazul, sosul de soia light, zaharul, piperul si ghimbirul.


Amestecati bine si dati la rece 1 ora.

Faceti chiftelute mici si rotunde. Dati-le prin sosul de soia dark.



Puneti-le la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.

Cand sunt colorate un pic adaugati 3-4 linguri de apa.

Sosul trebuie sa se ingroase si chiftelutele trebuie sa se rumeneasca bine.

Lasati un pic sa se raceasca. Faceti frigaruile si puneti peste ele sosul ramas in tigaie. Serviti cald.......



Puteti sa adaugati ca garnitura :

- Orez -reteta aici

- Taietei- Nouilles chinezesti

- Orez Cantonez- Chinezesc


In acelasi timp am facut Frigarui Yakitori - reteta aici


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

lasati la marinat carnea cruda o ora la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui japoneze Tsukune teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

06.06.2015, 20:45

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:44

Ador ,, altfel'' de chiftele

mirela0911 1

07.06.2015, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu ciuperci