Ficat pe plita cu ardei copti

de epurasha2bb in Ficat, 3 Aug 2010 | 5826 vizualizari

 

am papat la tara

 

INGREDIENTE

  • 1 ficat de vita
  • o ceasca de lapte
  • sare mare
  • 2 linguri ulei
  • ardei
  • o capatana de usturoi
  • ulei si otet pentru salata de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat pe plita cu ardei copti:

Am spalat ficatul de vita si l-am asezat felii groase intr-un castron cu o ceasca de lapte turnata peste ele si l-am dat cateva ore la  rece sau peste noapte puteti sa-l tineti la frigider.

Apoi se scoate, se spala sub un jet scurt de apa rece si se pune intr-un tuci uns cu putin ulei si incins.Ficatul nostru trebuie crestat din loc in loc sa se patrunda bine.Sare se pune la sfarsit ca sa nu se usuce prearau ficatl.

Intre timp am pregatit salata de ardei copti din ardei copti pe jar si apoi curatati de pielite intr-un castron cu apa rece dupa care i-am pus intr-un castron cu sare , ulei si otet.Am strosit usturoiul curatat de foi si l-am adaugat peste ardei.

Am servit ficatul alaturi de ardeii copti cu usturoi.A fost bun desi mie personal tot ficatul de pasare mi se pare cel mai gustos, dar cel de vita se zice ca e bun mai ales la anemici asa ca am facut in special pentru fetite.:)si au papat mititelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat pe plita cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos