Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

de adela1981 in Ficat, 4 Mai 2012 | 11683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ficatei de pui
  • 4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 50 gr cascaval afumat
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura de ulei
  • 30 gr pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat:

Se curata si se spala ficateii, ciupercile se curata, se spala si se taie felii, ceapa se toaca marunt. Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam ciupercile si lasam pana ce scade apa lasata de ele. Spre final condimentam cu sare si piper.


Se unge un vas termorezistent cu ulei si se presara cu pesmet, apoi turnam cantitatea de ficatei si ciuperci, nivelam si asezam felii de cascaval afumat.


Separat, batem ouale cu un praf de sare si piper, adaugam pasta de ardei, verdeata, smantana si amestecam. Adaugam o lingura de faina (sa nu fie cu varf), apoi turnam peste cascaval. Introducem vasul in cuptorul incalzit si lasam pana ce se rumeneste. Adaugam ficatei si lasam 10 minute la foc mic, sub capac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

05.05.2012, 12:11

ce bine arata

iri_iri 1

05.05.2012, 16:03

imi plac ficateii oricum ar fi

Dari 1

22.05.2012, 15:34

Pare super reteta si sunt sigura ca asa e; vreau sa incerc si eu, dar am o neclaritate ; la sfarsit, spui ca adaugam ficatei si lasam 10 minute la foc mic; care ficatei, nu ii punem pe toti cu ciupercile ?scuze, daca nu am citit cu atentie si mi-a scapat ceva; astept raspunsul, multumesc anticipat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri arabesti

de Criss 6

ieri la 20:38

Ochelari cu zahăr și scorțisoară

ieri la 19:22

Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește

de RODIMUR 5

ieri la 16:46

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci