Ficatei cu mamaliguta

de Irina in Ficat, 18 Iul 2015 | 3802 vizualizari

 

Pentru ca sunt tare buni, usor de facut si pe placul tuturor. Ficateii ii fac mereu inabusiti in unt, condimentati foarte simplu cu sare si piper si ceva usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pui Agricola
  • unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei mari de usturoi
  • malai
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu mamaliguta:

Am spalat si curatat ficateii, i-am uscat pe un prosop de hartie.


untul l-am taiat in bucati mici si l-am pus la topit intr-o craticioara, dupa care am adaugat ficateii. Am acoperit cu capacul si am lasat ficateii la inabusit.


Vasul fiind acoperit, ficateii ies foarte pufosi. I-am intors pe toate partile, pentru a fi sigura ca se patrund bine si cand au fost aproape gata am adaugat sare, piper si usturoiul feliat.


Intre timp am pregatit si o mamaliguta, cum altfel am putea sa ii mancam?


Poftim la masa, pana nu se racesc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

18.07.2015, 18:01

as servi si eu o portie

Rocsi 1

19.07.2015, 12:39

Xandrinne 1

23.07.2015, 09:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)