Ficatei cu usturoi si smantana

de claudiaO in Ficat, 26 Iun 2014 | 2306 vizualizari

 

O reteta usoara, care ma scoate intotdeauana din dificultate.
Gustos si satios!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ficatei de pui
  • 400 gr smantana fermentata
  • 6-7 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu usturoi si smantana:

Ficateii de pui ii spalam cu grija si taiem in 2 bucatile mai mari.


Punem uleiul in tigaie si calim putin 4 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului. Adaugam ficateii si ii inabusim putin, apoi turnam vinul si lasam pe foc pana scade lichidul. Presaram sare si piper. Scoatem ficatii cand sunt gata si pregatim sosul.


Turnam smantana peste ce a mai ramas in tigaie, presaram sare, piper si busuioc si mestecam pana se omogenizeaza si incepe sa dea in clocot. Adaugam ficatetii si amestecam putin sa se acopere cu sos. Punem la final patrunjelul tocat marunt si putem servi.


 

TIPS-URI

1

Eu cu Edi am servit alaturi de o garnitura de orez simplu,iar sotul simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

26.06.2014, 19:48

Bunica 1

26.06.2014, 20:37

Buna rau!

tarasmariana 1

29.06.2014, 06:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficăței de pui lionezi