Ficatei de pasare cu mamaliguta

de burdulea56 in Ficat, 6 Mar 2010 | 5920 vizualizari

 

Se serveste cu mamaliguta calda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei de pasare
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 200 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare cu mamaliguta:

Ficateii se curata sa nu aiba fiere care poate sa amareasca mancarea, se spala, se lasa la scurs. Intrun craticior, punem uleiul la incins, adaugam boiaua si imediat ficateii. Acum adaugam usturoiul, piperul si cimbrul, lasam la foc potrivit 10 minute, adaugam vegeta si sare daca mai e nevoie, amestecam usor si imediat stingem focul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. La timpul necesar curatarii si spalarii ficateilor(cam 10 minute) se adauga cel al prepararii pe foc. Timpul total este de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:40

Draga Lenuta,foarte frumos le-ai motat,ratusca este superrr.Bravo... felicitarile mele si ai toate furculitele de la mine.

burdulea56 1

09.03.2010, 20:31

Multumesc, sunt bucuroasa daca va place.

adry88 1

20.05.2011, 11:04

vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui, cu mamaliguta