Ficatei de pasare pane

de cristeena20 in Ficat, 30 Mai 2013 | 5424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ficatei de pasare (pui, curcan,)
  • putin lapte, putin vin alb (pentru marinata)
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Pt garnitura:
  • 4 pumni de orez,
  • ulei,
  • 3 catei de usturoi,
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare pane:

Pregatim ficatelul: eu am folosit ficatel de curcan. Il taiem in jumate si il condimentam cu sare, piper, usturoi si turnam putin lapte si vin alb. Il lasam la marinat cca 2 ore in frigider, acoperit.Apoi il dam prin faina, ou batut si pesmet si il prajim in ulei incins.Cand e bine prajit il scoatem pe hartie absorbanta.


Garnitura: Punem intr-o cratita ulei vegetal la incins si tocam 2-3 catei de usturoi. Calim 1-2 minute si adaugam orezul. Il prajim putin si adaugam apa fierbinte. Adaugam sare si piper alb. Lasam sa dea in clocot si dam la foc mic, acoperind cratita. Cand este fiert si fara lichid se stinge si se lasa 5 minute acoperit.


Am servit alaturi de salata de varza dulce (varza taiata fin, sare, zahar, otet)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

31.05.2013, 15:55

Bun si sanatos

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 22:59

Minunati! Iubesc ficateii

Nicolae 1

01.06.2013, 21:54

bravo...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de curcan in sos de vin rosu