Ficatei de pui aromati

de Dya Daniela Andrei in Ficat, 18 Apr 2013 | 3915 vizualizari

 

Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui, cam 500g
  • 1-2 cepe albe
  • un fir de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • un pahar cu vin alb
  • o lingura suc de rosii sau bulion
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, oregano, chili
  • cativa catei de usturoi (eu am folosit o capatana intreaga)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui aromati:

Calim ceapa si ardeiul, adaugam ficateii si ii lasam la foc mic sa se patrunda usor. Condimentam (o lingurita plina din fiecare condiment, desi, este indicat sa pastrati gustul ce vi-l doriti, ca sa nu cadeti in cealalta extrema). Punem vinul si usturoiul feliat si lasam la foc mic, sa scada suficient. Adaugam si sucul de rosii/bulionul, mai tinem pe foc cam 10-15 minute si gata!


Ii servim calzi, simpli sau cu o garnitura de piure de cartofi. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 10:51

DIANA B 1

15.12.2013, 15:49

Aici am gasit ornamentul si-am stiut si raspunsul

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 16:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de tarhon