Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta

de kamy in Pui, 15 Noi 2010 | 3504 vizualizari

 

cum s-a lasat postul,in week end am mancat numai si numai carne

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 fire praz
  • 5 cepe verzi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii
  • o capatana usturoi
  • 2 lg. otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta:

Ficateii i-am curatat,i-am spalat in multe ape si i-am lasat in apa rece pana am taiat legumele.


Prazul si ceapa verde le-am spalat bine si le-am taiat rondele fine(la praz numai partea alba),ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o pestisori,rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt,usturoiul curatat si... in asteptare.


Am scurs bine ficatei i-am pus intr-o strecuratoare.


In tuci am pus 4-5 lg.de ulei la incins si ceapa,prazul la calit,cateva min.dupa care am adaugat ficateii lasand sa fiarba la foc mic.Cand a scazut apa lasata,am adaugat ceapa verde si cca.100 ml apa calda am mai lasat sa fiarba 2-3 min dupa care am adaugat rosiile si 2 lg de otet balsamic.Am mai lasat sa fiarba 10 min dupa care am pus usturoiul pisat si cimbrul(cat iei cu 3degete),sare si piper dupa gust,lasand sa fiarba 5 min.Cand am stins focul am pus mararul(verde...din congelator)


Noi am mancat ficateii cu mamaliguta si salata de varza


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti sa folositi numai ceapa uscata....eu am avut in gradina prazul si ceapa verde si......varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

20.11.2010, 11:14

vanilla...

Cris2711 1

09.12.2010, 17:59

ce bunatate ,mmh,mai ai?mai dai?

kamy 1

09.12.2010, 18:21

cris27..esti simpatica data viitoare te anunt...ok??

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si inimi de pui