Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta

de kamy in Pui, 15 Noi 2010 | 4469 vizualizari

 

cum s-a lasat postul,in week end am mancat numai si numai carne

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 fire praz
  • 5 cepe verzi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii
  • o capatana usturoi
  • 2 lg. otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta:

Ficateii i-am curatat,i-am spalat in multe ape si i-am lasat in apa rece pana am taiat legumele.


Prazul si ceapa verde le-am spalat bine si le-am taiat rondele fine(la praz numai partea alba),ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o pestisori,rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt,usturoiul curatat si... in asteptare.


Am scurs bine ficatei i-am pus intr-o strecuratoare.


In tuci am pus 4-5 lg.de ulei la incins si ceapa,prazul la calit,cateva min.dupa care am adaugat ficateii lasand sa fiarba la foc mic.Cand a scazut apa lasata,am adaugat ceapa verde si cca.100 ml apa calda am mai lasat sa fiarba 2-3 min dupa care am adaugat rosiile si 2 lg de otet balsamic.Am mai lasat sa fiarba 10 min dupa care am pus usturoiul pisat si cimbrul(cat iei cu 3degete),sare si piper dupa gust,lasand sa fiarba 5 min.Cand am stins focul am pus mararul(verde...din congelator)


Noi am mancat ficateii cu mamaliguta si salata de varza


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti sa folositi numai ceapa uscata....eu am avut in gradina prazul si ceapa verde si......varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

20.11.2010, 11:14

vanilla...

Cris2711 1

09.12.2010, 17:59

ce bunatate ,mmh,mai ai?mai dai?

kamy 1

09.12.2010, 18:21

cris27..esti simpatica data viitoare te anunt...ok??

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui