Ficatei de pui cu praz

de Sylvia in Ficat, 29 Ian 2010 | 7381 vizualizari

 

O mancare delicioasa si usor de relizat, ideala pentru un pranz fara multe calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de ficatei de pui,
  • o jumatate de praz,
  •  sare,
  •  piper,
  •  putin delikat de legume,
  • putina boia de ardei iute,
  • ierburi aromate ( eu am folosit patrunjel)
  • o lingura ulei de porumb sau masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu praz:

 Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si apoi adaugam ficateii de pui spalati si stersi cu un servet absorbant , adaugam condimentele si lasam la foc  mic pret de cateva minute. Adaugam apoi prazul taiat rondele si 50 ml de apa si lasam sa fiarba inabusit si la foc mic timp de 5- 7 minute .

  La sfarsit mai condimentam daca este cazul, pentru cei care prefera mancarea picanta pot adauga unvarf de cutit de pasta de ardei iute , adaugam patrunjelul maruntit si luam de pe foc.  Eu am servit cu 2 rondele de bagheta prajite si cu mic decor de castravete si ridichi, va doresc  pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

madi_marin 1

29.01.2010, 12:29

si mie imi plac ficateii.... si imi mai plac farfurioarele si cum decorezi preparatele. sunt fine si elegante.....

Sylvia 1

29.01.2010, 12:40

Multumesc pentru aprecieri
Madi sincer la capitolul asta m-a influetat foarte tare arta culinara a franceza, charmul lor de a aduce o tusa de eleganta la orice prezinta...un plus de culoare. Sunt la mii de ani lumina de ce sunt ei in stare sa faca dar sunt macar pe drumul cel bun si am descoperit ca de fapt e foarte simplu... si multumesc de laude, de la o asa gospodina buna ca tine ....

madi_marin 1

29.01.2010, 13:07

si eu iti multumesc frumos......esti tare draguta...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Ficat picant de pui cu ciuperci