Ficatei de pui la gratar cu piure

de violeta30 in Ficat, 30 Dec 2018 | 1170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • ulei
  • sare
  • piure de cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la gratar cu piure:

Spalam ficatul si il curatam.


Incingem grilul si stropim cu ulei (foarte putin) pe care il vom intinde cu pensula, apoi vom presara sare grunjoasa (eu am pus sare roz). Asezam ficateii si ii lasam doar cat se vor inchide la culoare si ii intoarcem pe partea cealalta. Ficatul daca e tinut prea mult, devine tare si inecacios.


Inainte de a ne apuca sa frigem ficatul, vom pune cartofii la fiert pentru a prepara piureul, in apa cu sare. Se pregateste dupa reteta fiecaruia (lapte, unt si smantana).


Dupa ce am fript ficatul, vom pregati farfuriile, intai vom pune piureul si apoi ficatul.


Se serveste alaturi de muraturi, salata verde sau de varza.


Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

01.01.2019, 21:46

Eu ma multumesc cu o portie de piure!

dantes 1

03.01.2019, 09:32

mirela0911 1

06.01.2019, 18:25

Imi plac ficateii maxim!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baghetă umplută

de Meea 4

ieri la 21:32

Cozonac cu mirodenii și cacao, de post

de Ancutsa 6

ieri la 15:55

Placinta cu iaurt si stafide

de Ksenya 5

ieri la 15:31

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca