Ficatei de pui pane

de MotanLaOale in Ficat, 7 Feb 2014 | 11331 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult ficatul si incerc sa-l prepar in cat mai multe feluri!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • piper
  • sare
  • 50g ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui pane:

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.


Ouale se bat cu sare si piper si se amesteca cu 4-5 linguri de faina.


Se amesteca bine pana devine o pasta mai groasa.


Se subtiaza cu lapte pana ajunge putin mai gros decat amestecul pentru clatite.


Ficateii se dau prin faina, prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins.


Se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc cu garnitura si salata sau muraturi.


Noi i-am mancat cu paine si fructe murate in otet.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Amestecul de ou ramas se poate praji ca o clatita langa ficatei. Este foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:27

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 07:23

grozavi ficateii

MotanLaOale 1

16.06.2014, 08:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Snitele din ficatei de pui