Ficatei de pui pane

de mirela0911 in Pui, 23 Iun 2015 | 6660 vizualizari

 

Am incercat si aceasta varianta de a gati ficateii si mi-au placut tare mult, mai ales ca au iesit crocanti pe exterior!

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficatei de pui
  • lapte dulce
  • sare, piper
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 lg faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui pane:

Se spala bine ficateii si se curata de pielite. Se pun intr-un vas adanc si se toarna laptele dulce, cat sa-o acopere. Se lasa cel putin o ora, dupa care se scurg bine.


Intr-un alt vas se rade cacavalul marunt, se pun ficateii si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine.


Se bat ouale bine, se pune sare si piper apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Trebuie sa rezulte un aluat ca pentru snitele. Pe o farfurie se toarna pesmet. Se ia cate o bucata de ficat, se da prin aluatul de snitele, apoi prin pesmet si se pun in cratita cu uleiul incins. Se lasa sa se prajeasca pana prinde o culoare aurie deasupra, apoi se intorc pe partea cealalta. Se aseaza pe o farfurie pe care s-a pus prosoape de hartie pentru a lua excedentul de ulei.


Se serveste alaturi de o garnitura si salata dupa gustul fiecaruia.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie mare in timpul prajitului, s-ar putea ca uleiul sa sara.

2

Nu se lasa mult la prajit, astfel ficatul se va intari.

3

Laptele are rolul de a lua din amareala ficatului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

24.06.2015, 12:52

Va multumesc!

Andra_Constantinescu 1

26.06.2015, 22:26

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

ieri la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie