Ficatei de pui sote cu cartofi duchesse

de susu in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2016 | 863 vizualizari

 

O cina sau un pranz minunatIngrediente pentru 4 persoane

 

INGREDIENTE

  • Ficatul: 1 kg ficatulei de masline
  • 1/2 cescuta vin alb sec
  • 1 lgt cury
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 praf de curcuma
  • 1 ceapa rosiemarar, patrunjelsare, piper
  • Garnitura:
  • 500 gr cartofi
  • 4 lg parmezan ras
  • 7 lg telemea oaie rasa
  • cativa catei de usturoi
  • 1 albus spuma
  • 1 ceapa alba in care am infipt  4 cuisoare
  • 1 foaie de dafin
  • coriandru
  • sare si piper alb
  • 1 catel de usturoi
  • nucsoara
  • 100 gr unt gras
  • 2 galbenusuri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui sote cu cartofi duchesse:

Punem in apa condimentele si usturoiul pentru gust. Se pun cartofii spalati si se fierb in coaja pentru ca sunt mai gustosi. Cand sunt gata se decojesc cat sunt inca fierbinti si se paseaza imediat cu presa impreuna cu branzeturile, untul, galbenusurile, nucsoara si la sfarsit albusul.


Gustam si potrivim de sare daca mai e nevoie. Punem gramajoare pe o hartie de copt cu ajutorul posului si le dam la cuptor la 180 de grade pana se rumenesc. Calim usturoiul impreuna cu ficatul dupa care urmeaza ceapa taiata julienne. Adaugam condimente si la sfarsit stingem cu vin si punem verdeata. Servim cu garnitura de cartofi. Cartofii sunt buni atat reci cat si calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui sote cu cartofi duchesse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 11:52

Panacris 1

22.03.2016, 15:27

MotanLaOale 1

23.03.2016, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Iepure inabusit cu usturoi