Ficatei imbracati

de Sabina in Pui, 23 Oct 2009 | 2832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui
  • costita afumata/kaiser
  • 3 ardei capia rosii
  • 5 rosii coapte
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbracati:

Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o scobitoare de doua ori. Procedam la fel si cu celelalte bucatele de kaiser si ficatei.


Intr-un vas cu ulei prajim ficatei imbracati in kaiser. Dupa ce s-au rumenit adaugam ardeii capia taiati in felii subtiri. Lasam sa se caleasca bine. Apoi adaugam rosiile date pe razatoare si lasam sa fiarba. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia si lasam la foc inca 15 minute. Daca sosul scade prea mult (depinde de ce rosii avem), mai adaugam putina apa.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi, salata preferata si neaparat patrunjel proaspat presarat deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbracati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:42

ingenioasa ideea

adry88 1

20.05.2011, 11:59

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:35

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tava