Ficatei in sos de cafea

de ianculubita in Ficat, 13 Apr 2013 | 944 vizualizari

 

O reteta deosebita,cu un gust deosebit!!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui sau alta pasare
  • 3linguri coniac de buna calitate
  • 1pahar cu suc de portocala proaspat stors
  • 1varf de lingurita cu nucsoara
  • 2cuisoare
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 3linguri vin rosu
  • 1portocala
  • 3linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in sos de cafea:

Ficatul curatat,spalat,uscat,prajit in ulei,adaugam coniacul,flambam apoi oprim focul;in alt vas,punem sucul de portocala si dupa ce a dat in clocot,rasturnam ficatul cu tot cu sos si adaugam nucsoara,cuisoarele,cafea,vinul,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apoi condimentam dupa gust


Servim pe farfurie rondele de portocala fara coaja,deasupra ficat cu sos iar peste ficat,facem din zahar o panza de paianjen


Topim intr-un vas 2linguri zahar fara sa se arda iar cu furculita trecem peste ficat fire de caramel care se va intari,astfel formand panza de paianjen

 

TIPS-URI

1

daca veti face aceasta panza de paianjen,ficatul nu trebuie sa fie fierbinte,altfel se va topi(cum mi s-a intamplat mie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

13.04.2013, 11:08

Rocsi 1

13.04.2013, 21:34

Ooo !!!

ianculubita 1

14.04.2013, 07:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu pipote la cuptor