Ficatei inveliti in bacon

de Oana in Ficat, 3 Noi 2010 | 4159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • felii subtiri de bacon
  • un mar rosu
  • sare
  • piper
  • o ceasca de vin alb
  • cimbru
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inveliti in bacon:

Ficateii se curata bine, se spala, se scurg, apoi se invelesc fiecare in cate o felie subtire de bacon si se prinde cu o scobitoare. Deasupra se infige cate o felie de mar. Se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de iena, se pune vinul deasupra si inca o cescuta cu apa. Se pune vasul in cuptorul incins, la foc mediu, pana scade zeama si sunt rumeniti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Oana 1

04.11.2010, 10:17

Bitzo, poti sa faci si cu gutuie De la mar au avut un gust dulce-acrisor si sosul...mmmm...un deliciu!

vanilla 1

04.11.2010, 13:22

INTERESANT!!!

epurasha2bb 1

17.11.2010, 14:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu spanac