Ficatei si inimioare de pui la tigaie

de adasev12 in Ficat, 30 Oct 2010 | 7892 vizualizari

 

merg foarte bine cu mamaliguta...eu nu am facut ca barbatii mei nu prea-s amatori...

 

INGREDIENTE

  • 500gr ficatei cu inimi de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si inimioare de pui la tigaie:

mai intai am lasat ficateii curatati in apa rece cam 2 ore, tot schimband apa


am tocat ceapa marunt si am pus-o in tigaie cu ulei pana s-a inmuiat, am adaugat ficateii si inimioarele si am lasat sub capac la foc mic pana s-au facut ficateii cam in proportie de 3 sferturi, adaugand cate putina apa. apoi am pus sare si usturoiul dat pe razatoare, am mai lasat cateva minute se se intrepatrunda bine si am adaugat patrunjelul tocat. am oprit focul si am mai lasat cateva minute sub capac pana am servit. f bun si rapid.


P.S. incercati cu mamaliguta, merge foarte bine...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si inimioare de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

01.11.2010, 14:13

chiar mi-ai facut pofta , eu nu am facut niciodata cu usturoi , am sa incerc

adasev12 1

01.11.2010, 16:59

miha, am vazut si eu la cineva din Moldova gatit asa si m-am gandit sa incerc si eu....e bun!

gaby_duceag 1

27.11.2010, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu ficatei