Ficatei si inimioare de pui la tigaie

de adasev12 in Ficat, 30 Oct 2010 | 16607 vizualizari

 

merg foarte bine cu mamaliguta...eu nu am facut ca barbatii mei nu prea-s amatori...

 

INGREDIENTE

  • 500gr ficatei cu inimi de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si inimioare de pui la tigaie:

mai intai am lasat ficateii curatati in apa rece cam 2 ore, tot schimband apa

am tocat ceapa marunt si am pus-o in tigaie cu ulei pana s-a inmuiat, am adaugat ficateii si inimioarele si am lasat sub capac la foc mic pana s-au facut ficateii cam in proportie de 3 sferturi,  adaugand cate putina apa. apoi am pus sare si usturoiul dat pe razatoare, am mai lasat cateva minute se se intrepatrunda bine si am adaugat patrunjelul tocat. am oprit focul si am mai lasat cateva minute sub capac pana am servit. f bun si rapid.

P.S. incercati cu mamaliguta, merge foarte bine...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si inimioare de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

01.11.2010, 14:13

chiar mi-ai facut pofta , eu nu am facut niciodata cu usturoi , am sa incerc

adasev12 1

01.11.2010, 16:59

miha, am vazut si eu la cineva din Moldova gatit asa si m-am gandit sa incerc si eu....e bun!

gaby_duceag 1

27.11.2010, 21:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de rozmarin