Ficatei sotati cu piure

de epurasha2bb in Mancare copii, 20 Mai 2010 | 2490 vizualizari

 

pentru bebelina mea Teo

 

INGREDIENTE

  • 1 mocovas
  • 2 cartofiori
  • cateva frunzulite de spanac
  • sare
  • putin unt
  • cateva linguri de lapte
  • cativa ficatei de pasare
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu dulce
  • ulei
  • 1 cana si 1/2  de zeama de supa de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei sotati cu piure:

Se curata si se spala legumele.Se toaca marunt.Se incinge tigaia Doubletta si se unge cu putin unt.Se adauga cepa tocata marunt si ardeiul rosu .Se adauga 2 linguri de zeama clara de supa.Se lasa putin sa se inmoaie cepa si ardeiul, se da un praf usor de sare.Se adauga ficateii bine spalati si curatati.Se mai adauga 2 linguri de ulei si 1 cana de supa. Se acopera cu cealalat tigaie Doubletta si se mai amesteca din cand in cand.Apoi cand s-au inmuiat se zdrobesc usor cu fruculita si din sosletul format serviti bebelina alaturi de piureul de legume.


Piureul l-am facut fierband cartofi cubulete si morcovi rondele, separat fiindca morcovul fierbe mai greu decat cartoful.Cand au fost gata i-am pasat cu putin lapte si unt dupa care am aduagat frunzele de spanac proaspat bine de tot spalate si parite putin in apa clocotita cu sare.Se scot si se toaca cu cutitul , apoi se amesteca in piureul de cartof cu morcov.Seda un parf de sare si se serveste cu sosuletul de ficatei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei sotati cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

20.05.2010, 15:59

marina sigur e dupa usa si mananac tortupana ajunge cristi e numai platou

epurasha2bb 1

20.05.2010, 16:29

saracul de el!dar si noi noua ne-o lasa ela?

epurasha2bb 1

20.05.2010, 16:30

cred ca adaca eram noi vecine barbatii nostri mancau ca la restaurantul chinezesc pe masa rotativa, ceva de la una, ceva de la alta ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu spanac si rosii