Ficatei sotati cu piure

de epurasha2bb in Mancare copii, 20 Mai 2010 | 3161 vizualizari

 

pentru bebelina mea Teo

 

INGREDIENTE

  • 1 mocovas
  • 2 cartofiori
  • cateva frunzulite de spanac
  • sare
  • putin unt
  • cateva linguri de lapte
  • cativa ficatei de pasare
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu dulce
  • ulei
  • 1 cana si 1/2  de zeama de supa de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei sotati cu piure:

Se curata si se spala legumele.Se toaca marunt.Se incinge tigaia Doubletta si se unge cu putin unt.Se adauga cepa tocata marunt si ardeiul rosu .Se adauga 2 linguri de zeama clara de supa.Se lasa putin sa se inmoaie cepa si ardeiul, se da un praf usor de sare.Se adauga ficateii bine spalati si curatati.Se mai adauga 2 linguri de ulei si 1 cana de supa. Se acopera cu cealalat tigaie Doubletta si se mai amesteca din cand in cand.Apoi cand s-au inmuiat se zdrobesc usor cu fruculita si din sosletul format serviti bebelina alaturi de piureul de legume.


Piureul l-am facut fierband cartofi cubulete si morcovi rondele, separat fiindca morcovul fierbe mai greu decat cartoful.Cand au fost gata i-am pasat cu putin lapte si unt dupa care am aduagat frunzele de spanac proaspat bine de tot spalate si parite putin in apa clocotita cu sare.Se scot si se toaca cu cutitul , apoi se amesteca in piureul de cartof cu morcov.Seda un parf de sare si se serveste cu sosuletul de ficatei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei sotati cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

20.05.2010, 15:59

marina sigur e dupa usa si mananac tortupana ajunge cristi e numai platou

epurasha2bb 1

20.05.2010, 16:29

saracul de el!dar si noi noua ne-o lasa ela?

epurasha2bb 1

20.05.2010, 16:30

cred ca adaca eram noi vecine barbatii nostri mancau ca la restaurantul chinezesc pe masa rotativa, ceva de la una, ceva de la alta ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Pui cu spanac si cartofi