Ficatei trasi la tigaie cu usturoi si mamaliguta

de marinicayou10 in Ficat, 5 Feb 2012 | 6559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ficatei
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei trasi la tigaie cu usturoi si mamaliguta:

Se pune putin ulei intr-o tigaie.


cand este incins se pun ficateii si se lasa la foc mic pana se patrund si isi schimba culoarea. Atentie,nu lasati ficateii prea mult sa se prajeasca pentru ca riscati sa ii mancati prea uscati si tari. Ficateii se patrund foarte repede si se tin putin ca sa ramana moi si buni :)

Cand sunt aproape gata ,se face un mujdei de usturoi din o ceasca de apa, sare si cativa catei de usturoi si se pune peste ficatei in tigaie.Se mai lasa2 minute la foc mic.

Separat se face o mamaliguta si se servesc calzi :)

POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si o lingura de smantana pe ficatei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

05.02.2012, 20:10

unde-i mamaliga,hop si eu

Rocsi 1

05.02.2012, 20:43

buniii

iri_iri 1

05.02.2012, 21:13

faicateii imi plac dar fara usturoi ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ficatei si inimi de pui