File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei

de RuxyRux in Curcan, 10 Dec 2010 | 5679 vizualizari

 

O cina plina de savoare....

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file curcan subtiri( ca pentru snitel)
  • 8 bucati ciupercute( mici champinion proaspete)
  • 1 adrei gras rosu
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
  • sare si piper dupa gust                        
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei:

1. Se spala fileurile, se  bat foarte usor ca pentru snitel.

2. Incingem uleiul,  punem carnea, apoi ciupercutele si ardeiul taiat rondele si incepem sa o tragem la tigaie, miscand tigaie usor pe foc, inainte si inapoi din minut in minut.  Intoarcem si pe partea cealalta si procedam la fel pana se rumeneste. Adaugam si untul si mai tragem la tigaie inca un minut.

3. Scoatem pe farfurie si servim alaturi de o salata dupa dorinta. Eu am facut de varza rosie dulce cu sfecla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan tras la tigaie cu ciupercute si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi