File de merluciu in crusta de fulgi de porumb

de mimmi in Peste, 1 Dec 2010 | 12472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de merluciu,
  • 2 oua,
  • 5 linguri faina,
  • condiment de peste,
  • ulei pt prajit,
  • suc de lamaie,
  • 100 g fulgi de porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu in crusta de fulgi de porumb:

Se stropesc fileurile cu suc de lamaie si se condimenteaza pe ambele particondimenteaza.Se bat ouale,se amesteca cu faina si condiment de peste dupa gust.Fulgii de porumb se zdrobesc putin(sau se pot lasa asa).Se dau fileurile prin ou batut,prin fulgi si se pun la prajit in ulei pe ambele parti.Se serveste cu mujdei de usturoi din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata