File de merluciu in crusta de fulgi de porumb

de mimmi in Peste, 1 Dec 2010 | 7638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de merluciu,
  • 2 oua,
  • 5 linguri faina,
  • condiment de peste,
  • ulei pt prajit,
  • suc de lamaie,
  • 100 g fulgi de porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu in crusta de fulgi de porumb:

Se stropesc fileurile cu suc de lamaie si se condimenteaza pe ambele particondimenteaza.Se bat ouale,se amesteca cu faina si condiment de peste dupa gust.Fulgii de porumb se zdrobesc putin(sau se pot lasa asa).Se dau fileurile prin ou batut,prin fulgi si se pun la prajit in ulei pe ambele parti.Se serveste cu mujdei de usturoi din abundenta.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

02.12.2010, 10:49

bunnnn

MotanLaOale 1

03.12.2010, 10:43

MIUTA 1

03.12.2010, 15:50

5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol