Biban cu gnocchi

de Bunica in Peste, 26 Feb 2014 | 1000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata biban
  • 200g. gnochi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ierburi aromatice
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban cu gnocchi:

Pastele se curata,eviscereaza, spala ,usuca cu servetele absorbant.


Se taie in doua pe lungime.


Tigaia dry cooker se pune la incins.


Punem pestele in tigaie ei-l lasam cate4-5 minute pe fiecare parte.


Gnochii se pun la fiert in apa cu sare timp de 2 minute.


Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs cateva minute.


Intr-o tigaie nonaderenta punem uleiul si prajim gnochi in tigaia incinsa pana se rumenesc usor.


Pe farfurie punem pestele si gnocchi pe care-i condimentam dupa gust.


Eu i-am condimentat cu sare,piper si ierburi aromatice,iar deasupra am pus o lingura de branza"Grana Padano"rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban cu gnocchi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

_Alina_ 1

27.02.2014, 08:59

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 15:12

Foarte gustos!

Bunica 1

27.02.2014, 19:29

E optional,Mihaela)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de smantana si rom