Saramura de macrou

de nilgun in Peste, 30 Mar 2013 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • macrou- aproximativ un kg
  • apa
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • pasta tomate
  • rosii
  • usturiu
  • sare
  • piper
  • ardei iute rosu uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele curatat in prealabil se prajeste.


Pentru saramura se pune apa la fiert intr-o cratita, se adauga sare, ulei, usturoi, ardeiul iute . Dupa ce fierbe adaugam rosile si ardeiul iute , plus celelate ingrediente si lasam la fiert. Se adauga apoi si pestele. Apoi se pune intr-un vas termorezistent si se introduce vreo jumatate de ora si la cuptor.


Am facut o garnitura de orez cu morcovi si pastai verzi. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

CookieMonster 1

30.03.2013, 19:47

ce-mi mai palce macroul!

Rocsi 1

30.03.2013, 21:41

deyutzky 1

31.03.2013, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie si caras