Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen

de Ina in Peste, 7 Iun 2013 | 6581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 trunchiuri de merluciu
  • 1 lamaie
  • condimente pentru peste grill de la kotanyi
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • cartofi natur
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen:

Spalam in apa rece trunchiurile de merluciu si le scurgem pe prosoape de hartie. Condimentam cu sare si condiment pentru peste grill , stropim cu zeama de lamaie si asezam pestele pe gratarul cuptorului cu halogen sau pe o tava cu gauri. Pe fiecare bucata de peste asezam cate o felie de lamaie. Pornim cuptorul si coacem pestele cate 25 minute, pe ambele parti, la 150-180 grade Celsius.


In timpul prepararii pestelui ne ocupam de garnitura de cartofi. ( fierbem cartofii taiati in bucati mari, ii scoatem pe farfurie si ii acoperim cu cubulete de unt si patrunjel verde tocat.


Cand pestele este gata, il servim alaturi cartofi natur sau amestec de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

loredanaaa 1

08.06.2013, 01:14

mena29 1

08.06.2013, 08:33

Place mult pestele!Vin la tine sa-mi dai!

Ina 1

08.06.2013, 16:10

Cu multa placere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Peste in sos de rosii cu mamaliguta