Busa

de cati in Peste, 12 Mai 2011 | 2345 vizualizari

 

Deocamdata singurul peste proaspat care se gaseste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste busa
  • delikat
  • piper
  • ulei 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Busa:

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii.

Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie.

Am presarat delikat si piper.

Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat uleiul am adaugat pestele.

Bucatile le-am intors cand s-au rumenit pe o parte si dupa ce s-a rumenit si cealalta parte le-am scos si le-am lasat sa se scurga de ulei pe prosoape de bucatarie.

Am servit cu mujdei si mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Busa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Busa-0
Busa-1
Busa-2

COMENTARII (7)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

13.05.2011, 08:20

ionela2682

ionela2682 1

17.05.2011, 19:32

Nici nu am auzit de pestele asta!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:44

nici eu dar important e ca e comestibil

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!