File de peste pane cu garnitura de mazare

de Bunica in Peste, 12 Apr 2013 | 3466 vizualizari

 

Stiti voi cum este cand "sufletelu"l tau cere ceva.......te conformezi;)Asa m-am conformat eu si i-am facut nepotului peste pane cu mazare.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file de peste
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500g. mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste pane cu garnitura de mazare:

Fileul de peste spalat,portionat se da prin faina si ou ,apoi se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos.Peste se caoce foarte repede.


Se scoate pe servetele absorbante,pentru a se scurge surplusul de ulei.


Pentru garnitura de mazare: ceapa se curata, spala si se toaca marunt.


Intr-o cratita se pune ceapa la inabusit 200 ml. apa.


Cand ceapa este sticloasa,se adauga mazarea si inca 100ml. apa si se lasa la fiert.Uleiul il pun la sfarsit,cand il las sa dea cateva clocote Cand este gata se pune mararul tocat,sare si piper dupa gust.


Se serveste alaturi de peste pane.

 

TIPS-URI

1

Eu pun uleiul la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pane cu garnitura de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

diana_k 1

12.04.2013, 20:30

e foarte bun pestele pane, mai putin pangasius

Sim0na 1

15.04.2013, 13:17

Bun tare! Am facut si eu saptamana trecuta.

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de cod prajit cu salata de cartofi