Somn in crusta de branza

de Bucataras Medi in Peste, 6 Ian 2014 | 1019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somn
  • o lingurita cimbru
  • o lingura ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita boia dulce
  • 300 g telemea de vaca
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2-3 linguri iaurt
  • ulei pentru uns tava
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn in crusta de branza:

Fileurile de peste spalate si scurse se condimenteaza cu sare,piper,boia si cimbru , se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.


Intr-un bol facem "toppingul" de branza .............dam branza pe razatoarea marea si o amestecam cu iaurtul , usturoiul pisat si uleiul de masline.Amestecam bine.


Impartim crema in 4 si acoperim fiecare fileu in parte cu cate o portie de crema.Dam la cuptor pentru circa 45 min.


Servim cald alaturi de un pahar cu vin!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn in crusta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 08:32

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 09:50

babi5 1

07.01.2014, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la dry cooker