File de merlucius si legume en papillote

de Panacris in Peste, 1 Oct 2021 | 2936 vizualizari

 

Daaa, uitasem că fileul de merlucius glazurat (înghețat!)  de cca. 1000 înghețat, după dezghețare rămâne cca. 500 g :D Mno, asta e,! Aaa,  și după coacere a mai scăzut și umplut tava cu zeamă 😉 și a rămas cca. 350 g de pește :D   😉 Dar până la urmă mi-am făcut pofta de pește cu legume en papillote! 😉P.S. mai multe legume decât pește :D :)))

 

INGREDIENTE

  • File de merlucius cca. 1000 înghețat,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Piper proaspăt măcinat cca. 1 linguriță, 
  • mirodenii mediteraneene (oregano, cimbrișor, salvie, busuioc) 1 lingură,
  • Vânătă 1 bucată,
  • Dovlecel 1 bucată,
  • Amestec de legume (mazăre, fasole galbenă, morcov, conopidă) cca. 400 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merlucius si legume en papillote:

Într-o tavă temorezistentă se pune o folie de pergament pe care se pune fileul de pește dezghețat, asezonat cu mirodeniile și uleiul de măsline. Se împachetează și se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade.

În același timp se gătesc și legumele, de asemenea, într-o tavă temorezistentă tapetată cu o folie de pergament, spălate și feliate (vânăta, dovlecelul și ardeiul) combinate cu legumele congelate, asezonate cu sare, piper și ulei de măsline, cca. 20 de minute la 200 grade, acoperite.

Fileul de pește se servește alături de legumele coapte, asezonat cu lămâie sau după gustul fiecăruia.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de merlucius si legume en papillote" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor pe pat de legume