File de porc cu sos balsamico

de Raluca in Porc, 6 Mai 2009 | 6674 vizualizari

 

O alta reteta din Toscana

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fileuri de porc (sau alta carne)
  • 4 catei de usturoi
  • 1/3 cana otet balsamico
  • 1/2 cana zeama de carne
  • 1 lingura sos lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu sos balsamico:

Prajim carnea in putin ulei intr-o tigaie. Cand e rumenita, o scoatem si o lasam deoparte. In tigaie turnam otetul, zeama de carne, zeama de lamaie, usturoiul pisat, sare, piper. Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot. Apoi ingrosam sosul cu amidon si mai tinem amestecul pe foc vreo 5 minute. La final, asezam in tigaie bucatile de carne prajita si lasam la foc mic vreo 10 minute sa se patrunda.


Sosul este delicios, dulce acrisor... O minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos balsamico" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

06.05.2009, 23:57

Ce bine arata!!

Roda 1

08.05.2009, 01:07

rata bine si cred ca este foarte gustoasa.Mi-a placut Toscana si bucataria aferenta acestei provincii.Un Cabernet Sauvignon ar merge perfect cu acest preparat.

ANCA 1

08.05.2009, 10:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Racituri/piftie de porc