File de porc cu sos balsamico

de Raluca in Porc, 6 Mai 2009 | 4854 vizualizari

 

O alta reteta din Toscana

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fileuri de porc (sau alta carne)
  • 4 catei de usturoi
  • 1/3 cana otet balsamico
  • 1/2 cana zeama de carne
  • 1 lingura sos lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu sos balsamico:

Prajim carnea in putin ulei intr-o tigaie. Cand e rumenita, o scoatem si o lasam deoparte. In tigaie turnam otetul, zeama de carne, zeama de lamaie, usturoiul pisat, sare, piper. Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot. Apoi ingrosam sosul cu amidon si mai tinem amestecul pe foc vreo 5 minute. La final, asezam in tigaie bucatile de carne prajita si lasam la foc mic vreo 10 minute sa se patrunda.


Sosul este delicios, dulce acrisor... O minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos balsamico" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

06.05.2009, 23:57

Ce bine arata!!

Roda 1

08.05.2009, 01:07

rata bine si cred ca este foarte gustoasa.Mi-a placut Toscana si bucataria aferenta acestei provincii.Un Cabernet Sauvignon ar merge perfect cu acest preparat.

ANCA 1

08.05.2009, 10:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca