File de porc cu sos balsamico

de Raluca in Porc, 6 Mai 2009 | 5439 vizualizari

 

O alta reteta din Toscana

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fileuri de porc (sau alta carne)
  • 4 catei de usturoi
  • 1/3 cana otet balsamico
  • 1/2 cana zeama de carne
  • 1 lingura sos lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu sos balsamico:

Prajim carnea in putin ulei intr-o tigaie. Cand e rumenita, o scoatem si o lasam deoparte. In tigaie turnam otetul, zeama de carne, zeama de lamaie, usturoiul pisat, sare, piper. Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot. Apoi ingrosam sosul cu amidon si mai tinem amestecul pe foc vreo 5 minute. La final, asezam in tigaie bucatile de carne prajita si lasam la foc mic vreo 10 minute sa se patrunda.

Sosul este delicios, dulce acrisor... O minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos balsamico" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

06.05.2009, 23:57

Ce bine arata!!

Roda 1

08.05.2009, 01:07

rata bine si cred ca este foarte gustoasa.Mi-a placut Toscana si bucataria aferenta acestei provincii.Un Cabernet Sauvignon ar merge perfect cu acest preparat.

ANCA 1

08.05.2009, 10:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale fierte in vin