Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
O alta reteta din Toscana
Prajim carnea in putin ulei intr-o tigaie. Cand e rumenita, o scoatem si o lasam deoparte. In tigaie turnam otetul, zeama de carne, zeama de lamaie, usturoiul pisat, sare, piper. Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot. Apoi ingrosam sosul cu amidon si mai tinem amestecul pe foc vreo 5 minute. La final, asezam in tigaie bucatile de carne prajita si lasam la foc mic vreo 10 minute sa se patrunda.
Sosul este delicios, dulce acrisor... O minunatie!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola