File de salau pane cu sos de capere

de Panacris in Salau, 17 Feb 2020 | 2680 vizualizari

 

Cu rețeta asta, poate păcălesc Zmeișorii să savureze, din când în când, câte o porție de pește! ;)

 

INGREDIENTE

  • File de șalău cca. 500 g,
  • Ouă 3 bucăți,
  • Muștar 2 linguri,
  • Făină albă cca. 200g,
  • Ulei de prăjit cca. 400 ml.
  • Pentru sosul de capere:
  • Unt 82% 50 g,
  • Lămâie 1 bucată,
  • Capere conservate 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau pane cu sos de capere:

Peștele se porționează în bucăți de cca. 100 gr. Între timp ouăle se bat energic împreună cu muștarul.

Feliile de pește se dau prin făină, oul bătut  și iar făină.

Se prăjesc în ulei incins pe fiecare parte. După ce s-au prăjit se scot pe un șervețel de bucătărie ca să se absoară uleiul.

Pentru sos, într-un vas cu fundul gros se pune la topit untul, împreună cu zeama de lămâie cca. 5  minute la foc rapid, apoi se adaugă caperele și se mai lasă la gătit, cca. 5 minute la foc mediu, neacoperit, până se împreunează gusturile.

Peștele se servește fierbinte împreună cu sosul de capere.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline