File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante

de laylalala in Peste, 10 Ian 2011 | 5673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 x file de somn
  • 200 gr crema de branza natur
  • 1 lingurita plina de marar proaspat tocat
  • 2 foi de placinta
  • 100 gr unt topit
  • parmesan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante:

1. Incinge cuptorul la 180˚C. Unge un vas termorezistent cu putin unt topit.

2. Intr-un vas amesteca crema de branza cu marar. Sareaza fileurile de somn apoi aseaza-le fileurile in vas.Unge fileurile de somn cu crema de branza. Unge foile de placinta cu unt topit, aseaza-le una peste alta apoi taie 6 fasii lungi. Aseaza cate o fasie pe fiecare file. Stropeste cu untul ramas, presara cu parmesan ras si da la copt 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somn acoperit cu crema de branza si foite crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Crista_Luca 1

10.01.2011, 11:36

ce bine arata/... am mancat somn...dar in felul acesta nu .... cred ca e foarte bun

LUK 1

10.01.2011, 13:21

super

MIUTA 1

13.01.2011, 14:28

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulou de somon afumat