File de somn pe pat de legume si sos de smantana

de silvi0ara in Peste, 28 Oct 2010 | 8337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.file de somn
  • 3 morcovi taiati julien
  • 1 fir praz taiat rondele
  • 1 vanata mica taiata julien
  • 8 ciuperci champinion taiate felii
  • 1 lingura mustar dijon
  • ½ lamaie,zeama si coaja rasa
  • 1 catel de usturoi ras
  • 2cm hrean ras
  • 100 ml vin alb
  • 1ooml apa
  • 250g smantana pentru catit
  • sare si piper
  • 4-5 fire cimbru proaspat
  • 4-5 frunze salvie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingutita unt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somn pe pat de legume si sos de smantana:

Intr-o tigaie tip wok se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga legumele taiate si se calesc 5 minute.Se adauga apoi vinul si apa impreuna cu restul condimentelor,usturoiul,hreanul,mustarul,coaja rasa de lamaie impreuna cu zeama.Se amesteca totul,iar la sfarsit se adauga smantana,se lasa 2 minute pe foc apoi se transfera totul intr-o tava de iena,iar deasupra se pune pestele,se stropeste cu lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul preancins la 200gC.pentru 20 de minute.Apoi se scoate folia si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca putin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de somn pe pat de legume si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

29.10.2010, 09:47

Pai cum altfel Medi,sigur ca ti-am pastrat.

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 10:06

multumesc,silvioara................stiu eu ca nu ma uiti cand e vorba de peste...............

Cris2711 1

12.03.2011, 13:55

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

RETETA RECOMANDATA
Somon si legume in stil chinezesc