Peste sabie cu fistic

de alba_zori in Peste, 4 Sep 2012 | 997 vizualizari

 

Iar peste sabie s-ar putea sa ziceti,dar mie imi place foarte mult si am incercat intr-un fel mai nou si mai modern,invelit de faina de fistic,e foarte buna carnita de peste,parerea mea este..ce-i mai bun decat pestele sabie...inca nu stiu,o carne asa de alba si curata,proaspata si bine gatita,sper sa va placa cat si mie.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de peste sabie
  • fistic cat ajunge
  • sare
  • ulei de masline
  • rosii de acompaniament
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu fistic:

Simplu, ungem feliile de peste cu putin ulei de masline si faina de fistic cat vrem si cat ne place, sare. Punem intr-o tigaie pe foc cateva minute pana e gata. Spalam 2 rosii, le taiem felii si le condimentam alaturi cu sare si ulei.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

06.09.2012, 19:46

alba_zori 1

07.09.2012, 10:16

multumesc pentru aprecieri,putine dar bune

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamsii prajite