File merluciu cu garnitura de ciuperci

de susu in Peste, 25 Ian 2010 | 12549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  

  • 2 bucati file merluciu
  • Putina Faina
  • 1 Ou
  • Nuci tocate marunt
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 80 gr unt
  • Sare
  • Piper  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File merluciu cu garnitura de ciuperci:

Fileul se spala si se usuca cu un prosop curat de bucatarie. Se trece fiecare bucata de peste prin faina, apoi prin  oul batut cu putina sare si piper dupa gust si la final prin nucile maruntite. Astfel pregatit se pune pe o folie de aluminiu intr-o tava la cuptor si se rumeneste frumos. Cine doreste il poate praji, este la fel de bun. Nucile ii dau merluciului un gust aparte. Ciupercile proaspete se spala fara a li se indeparta pielita si coditele si se taie felii foarte subtiri. Se incinge o tigaie si se pune untul la topit. Cand s-a topit se adauga ½ din cantitatea de ciuperci si se soteaza. Cand s-au inmuiat bine se adauga restul de ciuperci si se inabusa incontinuare. Se presara sare si piper dupa gust si se mai lasa sa scada un pic. Este o garnitura foarte apreciata si sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "File merluciu cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau