Fileuri de peste cu salata si telina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2010 | 3646 vizualizari

 

este o salata fantastic de buna. in spania se consuma foarte multe salate de genul acesta si intr-adevar sant foarte sanatoase

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de filetes de caballa del sur (sau orice filete de peste)
  • salata verde prospata
  • ceapa proaspata
  • rosii chery 10-12 bucatele
  • 2-3 rosii
  • 1 bucata de telina radacina
  • 1 castravete
  • sare,piper ,otet ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de peste cu salata si telina:

Se taie salata bucatele si se pune intr-un vas apoi se taie ceapa dar nu marunt mai mare,castravetele feliute si apoi eu le tai in doua,rosiile cubulete si telina razuita prin ochiurile mari,iar filetele de peste se scurge de ulei bine iar daca sant mari se desfac in doua nu bacati foarte mici


rosiile chery se pun deasupra peste salata


Se condimenteaza cu sare,piper,otet,ulei de masline doar cand se servesc altfel se inmoaie si isi schimba gustul


Este o salata foarte consistenta si merge foarte bine in zile de post cu dezlegare la peste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste cu salata si telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

24.04.2010, 21:53

Mi se pare mie, sau reteta asta n-am vazut-o ieri la "cele mai recente...." ? Oricum, felicitari! arata super!

nadina73 1

25.04.2010, 00:28

Inu nu ai vazut cu siguranta reteta mea ,sant alte retete ...........multumesc mult

adry88 1

18.05.2011, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor