Fish fingers - crochete de peste

de diana_k in Peste, 7 Feb 2010 | 6712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 fileuri pe peste , eu am avut pangasius
  • 150ml apa minerala
  • 4-5 linguri de faina
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • optional verdeata marar, patrunjel
  • 5 linguri de pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish fingers - crochete de peste:

Intr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata .


Fileul se taie pe latime in fasii de 1 cm. Il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .Il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il mai lasati 2-3 minute.


Pe o farfurie pregatiti un servetel de hartie, puneti pestele pe el si lasati-l pt a absoarbi toata grasimea.


Langa peste merge foarte bine un sos de usturoi pe care il puteti face asa: 4 catei de usturoi se curata si se stivesc, se freaca cu un praf de sare, se amesteca cu un paharut de iaurt simplu sau smantana, sare piper, optional boia dulce .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers - crochete de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

madi_marin 1

08.02.2010, 12:15

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:26

foarte buuuune

Criss 1

29.09.2011, 08:32

Foarte bun.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta