Flan de dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 22819 vizualizari

 

ne-a placut la nebunie ,merita sa-l incercati

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel
  • 150 g smantana
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 4-5 catei usturoi
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • putina sare
  • 2 linguri de ulei masline
  • unt pt uns vasul
  • rosii chery pt decor,masline,ardei verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de dovlecel:

Se rade dovlecelul prin razuatoarea cu ochiuri mari si se caleste in 2 linguri de ulei 5-7 minute,dupa care se lasa la racit putin.


Se bat ouale cu nucsoara,sare,usturoi dupa care se pune smantana si laptele si se amesteca cu dovlecelul calit.


Se unge un vas cu unt bine dupa care se toarna compozitia si se da vasul la cuptor 45 minute la 180 grade.


Se serveste rece ,ca si aperitiv sau ca si garnitura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

epurasha2bb 1

17.08.2010, 12:45

nadina multumesc de raspuns si de link! am vazut si acolo si mi-a placut si acela si al tau! trebuie sa fac si eu la fetite curand!

danis 1

18.08.2010, 14:10

Ai o rabdare de fier fatasi asta a fost foarte bun

jolygina 1

19.08.2010, 13:41

ups am ratat reteta aceasta asa ca poate mai a ramas o portie ,arata super si cred ca-i foarte delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei